THERAPIE- EN MASSAGETAFEL VAN HOUT

Therapie- en massagetafels van relax sensation combineren functie en design. Sommige functies onderscheiden hen van de menigte en maken de ligstoelen een winnaar voor therapeuten en patiënte

HET GEPATENTEERDE HOOFDGEDEELTE

De behandeling van de patiënt in buikligging is altijd een speciale uitdaging voor een massagetafel.

Ons hoofdgedeelte is de gepatenteerde, ingenieuze nieuwigheid, het is twee keer zo slim: er is een binnengebied met een uitsparing voor het gezicht en een buitengebied dat automatisch de armsteun wordt wanneer het wordt neergelaten.

Gelijk, traploos en altijd parallel aan het ligoppervlak. De elektrische aanpassing kan gemakkelijk worden bediend aan het hoofdeinde of via de optioneel verkrijgbare handcontroller.

DE COMFORTABELE EN FUNCTIONELE  LIGGING

“Nooit meer ergens anders” horen onze therapeuten vaak. Onze massagetafel is niet alleen comfortabel, maar ook functioneel. De getailleerde versie maakt het werk van de therapeut aanzienlijk eenvoudiger en maakt de massagetafel visueel aantrekkelijker in zijn vloeiende vormen. In deze variant is behandeling naast de patiënt een droom. Je bent altijd dichtbij, maar je werkt voor je rug en met korte hendels, dit is b.v. ideaal voor chirotherapie. Met de variabiliteit door de optionele opzetstukken, beslist u of deze op breedte maat wordt gewerkt of niet en dus voor alles is uitgerust. Met de opzetstukken genieten uw patiënten van de voordelen van een brede massage- en therapietafel. Zonder heeft u de voordelen van een smal ligbed. Of u nu baby's erop behandelt of royale ruimte nodig heeft voor de arm van uw patiënt tijdens infusies, u kunt zorgeloos werken en uw patiënten verrassen.

DE DAKPOSITIE

Een traktatie voor de rug! Ook elektrisch en handig verstelbaar. Een detail dat u en uw patiënten of klanten binnenkort niet meer zonder willen. Een compleet nieuwe lig ervaring op je rug. Deze functie is beschikbaar op ons Vario + -model.

Gepatenteerde hoofdgedeelte

Gepatenteerde hoofdgedeelte