Zoeken
  • Eric van Dijk

Alles-in-één fitnessstudio: de AP Tower van Relax Sensation

Fitness is aan de orde van de dag - veel vrouwen doen vaak aan krachttraining, het terrein dat jaren geleden alleen door mannen werd beheert.Kracht en spieruithoudingsvermogen worden op verschillende apparaten getraind.


In veel studio's, vooral in kleine sportscholen of in de fitness-wellnessruimte van dagspa's en Wellness hotels, is er meestal maar een kleine selectie fitnessapparatuur. Er zijn dan tijdens de piekuren lange wachttijden - ze zijn tijdrovend en vaak erg frustrerend. Zou het niet geweldig zijn als er een trainingsapparaat is waarop je verschillende krachtsoefeningen kunt doen.


We presenteren de AP Tower van Relax Sensation, ideaal voor de figuur bewuste en sportieve vrouw, optimaal en efficiënt in te zetten en het scheelt ook lange wachttijden.


All-in-one: AP Tower combineert de fitnessstudio in één apparaat

De AP Tower van Relax Sensation is onlangs gelanceerd en vormt een aanvulling op de grote selectie massagetafels, die uitsluitend met de hand worden gemaakt in Beieren.

Met de AP Tower kunnen verschillende spiergroepen worden getraind en versterkt met of zonder extra gewichten, verzwakte of verkorte spieren worden weer in balans gebracht. Het Relax Sensation trainingstoestel is verkrijgbaar in twee versies:

  • Multiplex berken, gekleurde geolied walnoot en lichtbeige kussens

  • Multiplex berken, kleurloos geolied en kussens in limoenkleur

De AP Tower maakt indruk met zijn ergonomische vorm, de natuurlijke materialen evenals de praktische en in hoogte verstelbare grote, waarmee u uw conditie kunt trainen en uw gezondheid kunt ondersteunen, zelfs in kleine kamers. Een functioneel trainingsapparaat, wat perfect is voor alle kleine en grote spiergroepen en met extra gewichten, Er kunnen thermobanden en fascia roller worden toegevoegd. Of het nu opwarmen is, rekoefeningen of cool-down met de AP Tower heeft men een complete sportschool in slechts één apparaat.


Welke oefeningen kunnen met de AP Tower worden gedaan?

De AP Tower is speciaal ontworpen voor rekoefeningen, spierversterking, mobilisatie en myofasciale behandelingen ontworpen. De focus ligt op de volgende oefeningen:

  • Borstspieren strekken, heupbuigingen, dijspier,kniebrancard, bilspieren, rug- en armstrekken.

  • Armbuigingen versterken, bilspieren, schouder- en buikspieren.

  • Mobilisatie van de verschillende spiergroepen.

  • Myofasciale behandeling van kalveren, adductoren, Dij- of scheenbeenspieren.

De AP Tower is daarom een ​​functioneel trainingsapparaat, dat maakt alledaagse fitness gemakkelijker en straalt elegantie en natuurlijkheid uit. Uiteraard zijn er nog veel meer oefeningen met de AP Tower te doen.


Meer informatie, gaan naar www.relax-sensation.nl


Over Relax Sensation

Made in Germany: Relax Sensation biedt massagetafels van hout aan, die met de hand worden gemaakt in de fabriek in Beieren. De bestseller is het Vario + -model.

Alle massagetafels van Relax Sensation kunnen naar persoonlijke ideeën worden ontworpen en voorzien van uw eigen logo. De AP Tower is nieuw in 2020 - het alles-in-één fitnessapparaat voor fysiotherapie, fitnessclubs en wellnessruimtes.

Relax Sensation wordt in Nederland geïmporteerd door Healthy Body Lounge.

Meer informatie, gaan naar www.relax-sensation.nl18 keer bekeken